sports group Personlig træning

Træningen vil være tilpasset dig og dine behov samt interesse, da dette giver størst motivation og dermed også den bedste træning. Alle kender jo til vigtigheden af at få sig rørt. Det nedsætter risikoen for at få forskellige livsstilssygdomme, men vidste du, at det at træne faktisk også kan bedre disse, hvis man er så uheldig at have en af disse. Træning har vist sig at have en positiv effekt på blandt andet diabetes type 2, forhøjet boldtryk, overvægt, slidgigt, depression, hjertesvigt og mange andre. Så det gælder om at komme i gang uanset hvad.

Hører du til samme gruppe som alle os andre, der godt ved, at man burde komme i gang, men har tusindvis af undskyldninger for at ramme sofaen før løbeskoene, er du en mere dreven motionist, der bare trænger til ny inspiration i den daglige træning eller er du den seriøse idrætsudøver, der trænger til sparring så kan vi hjælpe dig videre.

Træningen tilrettelægges så der udfærdiges et program til hjemme træning med grundig vejledning og opfølgning efter behov eller som holdtræning på små hold max. 10 deltagere. Har du brug for, at vi tager dig i hånden og deltager i din træning er der også mulighed for det.

Vi arbejder med den fysiske træning ud fra princippet om funktionel træning, hvilket vil sige træning, som styrker kroppen til dagligdagens belastninger. Vi sørger for, at du kommer godt i gang og er der som motivator når det bliver hårdt.